Om oss

Öppettider

Mån-tor: 07.00-15.15
Fredag: 07.00-14.15
Karta över Mediateket.

Bibliotekarie, pedagogiskt ansvarig, etc
Peter Rydén
0321-59 54 65

Biblioteksassistent, ansvarig för ungdomsböcker, etc
Carin Lindh
0321-59 51 65

Kontakta oss

Mediatek och lärandestöd (skolbiblioteket, specialpedagogerna och studieverkstaden) finns här för att stödja dig som elev till att nå dina mål i livet, och dig som lärare till att utvecklas i ditt arbete. 

På skolbiblioteket erbjuder vi aktuell skönlitteratur och facklitteratur till både elever och personal. Vi har dessutom flera databaser, ett antal tidskrifter och tillgång till drygt 3000 dagstidningar från hela världen. Vi är en pedagogisk resurs för hela skolan och har öppet mer än 40 h/vecka.

Specialpedagogerna och studieverkstaden ger individuellt anpassat stöd till elever som behöver extra hjälp att nå sina mål. Din lärare eller du själv kan ta kontakt med dem så att ni kan prata vidare om detta.

Du finner oss centralt i Tingsholmsgymnasiets A-hus på andra våningen, förutom studieverkstaden som finns på första våningen.

På Mediateket kan du även:

> skanna
> skriva ut
> läsa tidningar
> släktforska
> låna filmer m.m.

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

I informationsdisken svarar vi gärna på dina frågor.
Med jämna mellanrum har vi öppna föreläsningar i Mediateket. Se här på hemsidan (under fliken ”På gång”) eller följ oss på facebook och twitter för att ha koll på vad som händer!

Viktiga dokument